Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fejezet 5

2012.12.14

fig15.gif5. A tűz újra fellángol

 

Egy kisgyerek állt az üvegfal előtt. Mellette egy vörös hajú, magas férfi guggolt. A gyerek figyelmesen bólogatott a férfi szavaira. Egy barna, rövid hajú, alcsony nő sietett feléjük. A gyerek boldogan áradozott a látottakon. A nő hálás tekintettel nézett a férfira.

 

- Köszönöm, Suichi, hogy vigyáztál a fiamra. Nem tudtam hol hagyni.

- Nincs mit. Az elején nem nagyon figyelt rám, de a végére összebarátkoztunk.

- Igen, mert a többiek innen olyan bunkók – mondta a gyerek az anyja kabátjának ujját ráncigálva.

 

Kurama majdnem elpirult. A nő megfogta a gyerek karját, elköszönt a fiútól, azután elment a gyerekkel. A rókaszellem is visszament a laboratóriumba.

A bejáratnál egy idős biztonsági őr ült, egy fánkot dézsmálva. Unatkozva nézett kifelé. Kicsúszott a kezéből a fánk, egy hosszú nyomot hagyott az ingjén, amíg a földön landolt. A férfi feltűnően nem foglalkozott vele. Mintha szellemet látott volna, úgy nézett egy az épületbe belépő nő után.

 

- Hát, ez képtelenség. – mondta magának – de ő halott... – folytatta.

Az említett még csak figyelemre sem méltatta. Beszállt a liftbe, s egészen a harmadik emeletig ment, ahol a laboratórium volt.

A délutáni fényáradat csillogott barna haján. Belépve a laborba körbenézett. Kuramát a mikroszkópnál pillantotta meg, háttal állva neki.

A nő állt ott vagy öt percig, ha nem többet, míg Kurama megfordult. Ha lett volna valami a kezében, az biztos a földön végezte volna.

 

- Aya... – mondta halkan.

- Kurama? – mosolygott a nő.

- Te megbolondultál? Aya meghalt, te magad ölted meg!

Visszhangzott a szoba, úgy ordított. Az Alakváltó Kurama elé állt, megérintette a fiú fejét, s szájon csókolta. A férfi hátálásba kezdett, egészen addig, amíg nekiment az asztalnak. A mikroszkóp imbolygott egy keveset, majd dőlni kezdett. Kurama és a nő egyszerre kaptak utána.

 

- Figyelj – szólalt meg Kurama, most már nyugodtabban –, hányan láttak meg?

- Ó, az a hülye őr...

 

Megfordult, és kiment. Kurama kiálltva rohant utánna. Az Alakváltó gyorsabbnak bizonyult, elsőként ugrott be a liftbe. Kurama fújtatva rohant a lépcső felé.

Az őr ugyanúgy ült a székében, mint mikor ott hagyta. Szerencsétlennek nagyon nem volt jó napja. Először egy halottat látott besétálni, most meg egy két méternél is magasabb, fehér ruhás, hosszú, legjobban rókafülekhez hasonlító fülű egyént látott meg kilépni a liftből. Na és pont felé közeledett. Hogy ne legyen ez sem elég, kicsattant a lépcsőknél levő ajtó és kirontott az egyik alkalmazott.

 

- Alakváltó, ne csináld! – szólalt meg Kurama

- Felejts el mindent ami egy órával ezelőtt történt – mondta „Youko” az őrnek, és a szemébe fújt egy marék pollent.

 

A férfi ájultan dőlt az asztalra. Az Alakváltó visszalakult Ayává, megragadta Kurama ingjének a nyakát és behúzta a liftbe. Mire felértek Kuramán már csak a nadrágja volt.

 A nő nevetve rángatta be a laborba. Felült az egyik üresen álló asztalra és lábát lógatva engedte, hogy a férfi végig csókolja minden porcikáját.

Kurama feltérdelt az asztalra, úgy csókolta a nő nyakát. Az Alakváltó átölelte és hátradőlt. Kurama a másik lábát is feltette. Aya többször belemarkolt Kurama hajfergetegébe. Átengedték magukat az élvezetnek, gyors menet volt ugyan, de mindketten élvezték.

Nagyrészt lehet, hogy épp az izgatta fel őket igazán, hogy minden pillanatban rájuk találhatnak azokban a pikánsabbnál pikánsabb helyzetekben.

Fogalmuk sem volt róla, hogy a szomszédos háztetőn valaki pont őket lesi. Jobban mondva csak Kuramát figyelte. Azért őt is lázba hozta a látvány.

Az aktusnak vége szakadt. Az alakváltó magára hagyta Kuramát. Még egy búcsú csókot sem lehellt fáradt partnere ajkára. Az őr még mindig ájultan hevert az asztalon. Black Death úgy gondolta, hogy eljött az ő ideje. Leugrott a laborba, de újra el kellett bújnia. Yusuke toppant be Kuramához, aki épp az öltözködéssel végzett, épp a haját hozta rendbe.

 

- Ú, itt meg mi történt? Kurama... csak azt ne mondd, hogy csináltál magadnak egy nőt a növényekből és azzal hemperegtél.

- Először is, én itt Minamino vagyok, másodszorra pedig nem kellett kínlódjak, nővel voltam ugyan, de hús-vér személy volt az illető.

- Ez a beszéd, öregem, csak így tovább.

 

Black Death-et nem érdekelte a folytatás, miután végignézte, amit akart, távozott az ablakon. Meglátta azt a nőt, akivel Kurama hancúrozott. Gondolt egyet, és követni kezdte.

Érdekes módon a nő a külvárosba sietett. És ami igazán meglepetés volt, azzal a démonnal találkozott, akivel a múzeumban harcolt, még a tökmag feltűnte előtt.

A nő mondott neki valamit, azután elment. Black Death hagyta az Alakváltót, le akart számolni a démonnal. Az egy barlangba sietett.

A tolvajnő láthatatlan árnyként követte. Mikor biztonságban érezte magát, rátámadt a démonra. Démonunk sem lazsált, előrántott egy ostort, amit mint kiderült, kiválóan tudott használni. Már az első csapással lefegyverezte a lányt, a következővel pedig a falnak vágta.

Black Death vállába fájdalom hasított, ez viszont csak energiát adott a dühének, ami egy gyomorba rúgást eredményezett. A démon felbőszült, vadul csapott többször is a nő irányába, de egyszer sem érte el.

A nő ugrálgatás közben előhúzott két tőrt. Az egyikkel hárította a csapásokat, míg a másikat egy ügyes dobással a démon fejébe dobta. Az holtan dőlt el. Black Death nem tudta, hogy meghalt-e vagy sem, de biztos ami biztos, jobbnak látta levágni a fejét.

Miután végzett a nem éppen tiszta munkájával, felvette az otort és tovább ment, egyre beljebb a barlang belsejébe.

A sebe egyre jobban égett. Közben fényt látott, mire futni kezdett. Kiérve a barlangból egy erdős helyen kötött ki. Fogalma sem volt, hogy hol lehet. Bizonytalanul, de elindult egy kitaposott ösvényen.

Rengeteg hangot hallott. Egy idő után megállt, és felnézett. Megszorította a kezében álló ostort, és előhúzott egy tőrt. Pont a feje fölött ott állt az, akit már olyan régen keresett. Végre megadhatta a tartozást...

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2021 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Statisztika

Online: 2
Összes: 212994
Hónap: 6515
Nap: 180